Sunday, October 19, 2014

A day at Nail Bar Jasmine
Hello!
This weekend I had the pleasure of spending some time at Nail Bar Jasmine, letting the lovely Natasha and Simona to make my nails the best they can be.
I have been looking for a good nail salon for a while, so when my  blogger colleagues recommended this Nail Bar with only praise for it, i jumped to the opportunity to go!
Me and the ladies decided to go for a fresh white nail color and two accent nails on each hand. I am completely in love with the designs we chose, one of them being an intricate line design that demanded a lot of attention. Also, they told me that nail foils were really popular this season so of course we had to include some.
Hope you like this post and be sure to check out Nail Bar Jasmine. They are truly amazing.

Здраво!
Овој викенд го имав задоволството да поминам некое време во Nail Bar Jasmine, додека прекрасните Наташа и Симона ги средуваа моите нокти правејќи ги најдобро што може да изгледаат.
Подолго време бев во потрага по добар козметички салон, но по препорака на колешките блогерки кои имаа само пофални зборови за Nail Bar Jasmine (специјализиран само за маникир) веднаш решив да го посетам!
Јас и девојките се одлучивме за свежа бела боја на лак и по два акцентни нокта на двете раце. Целосно сум заљубена во дизајните кои ги одбравме, од кои едниот е сложен дизајн со линии кој бараше многу големо внимание. Исто така, девојките ми кажаа дека голем тренд во маникирот моментално се фолиите, така да и тие ги вклучивме.
Се надевам ќе ви се допадне овој пост, и веднаш посетете ги Nail Bar Jasmine, навистина се прекрасни!
And here is the final product! I'm in love!
                                                           И еве го крајниот продукт!


3 comments:

 1. Mnogu dobro, zlatnite detali izgledaat predobro :)

  ReplyDelete
 2. Драго ми е што си задоволна од крајниот резултат. Се надеваме и на следна дружба :)

  ReplyDelete
 3. nice nails
  http://melodyjacob1.blogspot.com/search/label/OUTFITS

  ReplyDelete