Wednesday, February 25, 2015

Take shelter


Hello!
So, first things first – the new blog look. What do you think? I decided that It was time for a fresh change,even though  it would have been more dramatic if I made this change earlier aka at the beginning of the year and It would have been incorporated into the whole New Year – New blog thing, but better later than never right?
If you noticed, I have been liking wearing skirts in winter paired with warm tights. A year ago you would have to kill me to see me in a skirt and black tights in winter (something about my legs looking too skinny or whatever haha) but I have been more open to the idea of not caring much about what people think of what I wear because you just can’t please everyone. Whoah, that became very deep very quickly.

Anyway, hope you like the post.

Здраво!
Прво и најважно – новиот изглед на блогот. Како ви се допаѓа? Решив дека е време за нова свежа промена, иако би било по драматично ова да го направев на почетокот на годината и да се вклопеше во целата Нова Година – Нов Блог тема, но подобро сега него никогаш нели?
Ако забележавте, во последно време ги преферирам комбинациите од типот здолниште со хулахопки (хулахопки е официјално најгрдиот збор во македонскиот речник!). Да сакавте да ме видите во здолниште и црни хулахопки ќе мораше прво да ме убиете бидејќи го имав типичникот комплекс : Нозете ми изгледаат премногу слабички во црно. Но, со тек на времето научив многу да не се грижам за тоа што другите мислат за тоа што го носам, туку да го носам тоа што мене ми е убаво. И да, одеднаш работите станаа премногу длабоки, се извинувам хаха. 

Се надевам ќе ви се допадне постот. 


No comments:

Post a Comment