Monday, May 4, 2015

Blossom


Hello!
So, this post is probably in my top 3 posts of all time. I have had these photos for a week now and I kept posting teasers on my facebook page and Instagram because I was so excited to share them. Big thanks to Marija from Fabulous Is Freedom, not only for the photos but for the patience when we were trying to find the perfect location.
I bought this kimono from Forever21 whilst in Vienna and this purchase was a spur of the moment. I knew that I wanted to come home with a kimono, there was no question about it, so when I found this one I was like Ok, it's not gonna get any better than this. So, here I am today, with flowers on me and in my background.
Hope you like it.


Здраво!
Овој пост е дефинитивно во моите топ 3 омилени постови. Ги имав сликиве повеќе од 1 недела и бев премногу возбудена да ги споделам, и цело време постирав слики на мојата фејсбук страна и Инстаграм. Големо благодарам до Марија од Fabulous Is Freedom, не само за сликите туку и за трпението кога ја баравме совршената локација. За локациите мислам дека сум најпребирлива од се. Навистина мислам дека со добра и соодветна локација, финалниот производ ќе биде многу подобар.
Го купив ова кимоно од Forever21 додека бев во Виена и одлуката да го купам беше тотално случајна. Знаев дека сакав да се вратам дома со кимоно, тоа не беше прашање, така да кога го најдов ова бев како Океј, нема да најдам нешто подобро од ова. Така да, еве сум денес, со цвеќиња на мене и во мојата позадина.
Се надевам ќе ви се допадне.

1 comment:

  1. Супер локација, се вклопува со аутфитот. Кимоното е прекрасно :)

    http://corleonka.blogspot.com/

    ReplyDelete