Tuesday, August 11, 2015

Cotton candyHello again!
I don't usually use props in my blog posts, so when Biljana gave me this cotton candy I was left with: "How do I make this not awkward?" haha. So, here are the results, a bunch of pictures of me posing and one of me awkwardly eating it (the cotton candy just didn't want to cooperate, okay!).
The sun was running away from us and we we're all really tired, but we made the most of the situation, so I hope you enjoy the photos.

Здраво повторно!
Обично не користам реквизити во моите постови, па кога Билјана предложи да ја искористиме оваа шеќерна волна останав со мислата: "Како ова да не изгледа чудно?" хаха. И, еве ги резултатите, јас како позирам со волната и една слика од мене како пробувам да ја јадам (шеќерната волна не сакаше да соработува, океј!)
Сонцето брзо ни бегаше и веќе се чуствуваше заморот, но ја искористивме ситуацијата и се надевам ќе ви се допаднат фотографиите.
3 comments:

 1. Cute photos! I love your sandals!

  xx,
  www.mellowyellowblog.com

  ReplyDelete
 2. Prekrasna si, slikite se so odlichen kvalitet i si mi i povekje od omilena!

  http://christinearabela.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Sandalite se preubavi, prekrasna denska kombinacija (Y)

  mimiinciarasworld2.wordpress.com

  ReplyDelete