Thursday, August 6, 2015

Pink sunset


Hello!
As you can tell, posting is back to regular by now. I have honestly never been more tired in my life (yeah, I'm a working girl) but I am so happy that I have my (blog) life together and have enough content for you guys.
This is the second look we shot with the lovely Biljana and I am so happy with these photos. I mean, can I get an AMEN about the sunset making these photos look extra pink. I don't wear this kimono that often tbh, and I'm kinda regretting it.
Hope you like the post.

Здраво!
Како што забележувате, постирањето пополека се враќа кон нормала.Животен апдејт, никогаш не сум била волку изморена во мојот живот (да, за жал блогирањето не ги финансира моите потреби за излегување и шопинг) но многу сум среќна што барем имам доволно содржина за постирање и нема да ме нема хаха.
Ова е вториот изглед кој го сликавме со прекрасната Билјана и многу сум задоволна од сликите. Мислам, може ли да добијам едно големо Амин за зајдисонцето кое ги прави сликите да изгледаат уште повеќе розеви. Не го носам кимоново колку што треба, веќе го зажалувам тоа.
Се надевам ќе ви се допадне постот.1 comment:

  1. Прекрасни ти се фотографиите, и ти исто, не можам да ти се изнагледам <3
    http://sarasimplified.com/

    ReplyDelete