Monday, November 9, 2015

Pop of blue
Hello!
Yesterday was a super fun day, Skopje Casual and My:time hosted a blogger meet up, so (almost) all of the Macedonian fashion bloggers got a chance to catch up. I really love these kinds of meet ups, no matter if they are big (like this one) or small with just a few bloggers, you just get to chat about everything with people who have the same interests and passion as you.
My:time did a great job hosting this event and every thing was in true Skopje Casual fashion (I loved the balloons so much that I just had to use them as props haha). You can check out the post they did from the gathering here. Big thanks to Marija for the photos.
I am also taking part in a fun challenge with My:time so keep your eyes peeled on the blog for that.

Здраво!
Вчера беше многу интересен и забавен ден, Skopje Casual и My:time организираа блогерска средба, и (скоро) сите блогери имаа можност да се видат и да си направат еден добар блогерски муабет. Многу ги сакам овие собиранки, без разлика дали се големи (како оваа) или мали со само неколку блогери, добиваш шанса да поразговараш со луѓе со кои ги делиш истите интереси и ја имате истата пасија.
My:time одлично го организираа настанов, и се беше во Skopje Casual стил (толку многу ми се допаднаа балоните што морав да ги искористам како реквизити хаха). Нивниот пост за собиранката може да го погледнете тука. Големо благодарам до Марија за сликите!
Исто така, ќе бидам дел од еден интересен предизвик со My:time така да очекувајте повеќе за тоа наскоро на блогот.


No comments:

Post a Comment