Tuesday, February 23, 2016

White SwanSince I've been a little girl I have been fascinated with "Swan Lake". Starting off with watching a simple Barbie movie of the same name, then moving onto numerous hours spent listening to Tchaikovsky's compositions from the ballet and then finally seeing the ballet in real life. There was always something spellbinding about the story of the white swan and the black swan. I did not become a ballerina so what is happening here is something magical to me.
In collaboration with the macedonian designer Olgica Gjorgieva I am bringing you a prom editorial inspired by "Swan Lake" and her amazing collection "Just Go".
This is the first part of the editorial inspired by the White Swan - for the girls out there who want to exude elegance and femininity.
Photography: Captured by Klisarova
MUA: Aleksandra Azmanova

Откога бев малечка бев фасцинирана со "Лебедово Езеро". Почнувајќи со гледање на обичен Barbie филм од истата тема, потоа продолжувајќи во премногу часови поминати слушајќи ги композициите на Чајковски од балетот, и на крај конечно гледајќи го балетот во МОБ. Секогаш постоело нешто многу специјално околу приказната за белиот лебед и црниот лебед. Не станав балерина, така да тоа што се случува тука е многу магично за мене.
Во соработка со дизајнерката Олгица Ѓоргиева денес ви го претставувам матурскиот едиторијал инспириран од "Лебедово Езеро" и нејзината прекрасна колекција "Just Go".
Ова е првиот дел од едиторијалот инспириран од Белиот Лебед - за девојките кои на матурската вечер сакаат да изгледаат женствено и елегантно.
Фотографија: Captured by Klisarova
Шминка: Aleksandra Azmanova 2 comments:

  1. Твојот надобар пост до сега. И многу си убава! :-)

    ReplyDelete