Wednesday, June 15, 2016

90s sunshineHello!
So first things first, as you might tell, my domain is gone. But, it won't be for long as I am in the process of buying a new one, so just a heads up : the URL will no longer be WWW.SHYBUTSECRETLYFAB.COM, instead you will be able to find my blog at WWW.SHYBUTSECRETLYFABULOUS.COM .  Yeah, a major change haha. To keep up with the changes visit my Facebook Page.
Anyways, I am back with a new outfit, one that I might say is my go-to these past couple of weeks. Mom jeans + T-shirt + Converse + choker = 90s overload, but tbh loves it. But how adorable is this choker from Splash of Colors? It makes me feel all cool and trendy. Accessories really can change up the look of an outfit.
Photos: Sara Simplified 
Здраво!
Прва работа, блогот имаше неколку технички проблеми во изминатиот месец, два и морав да го избришам постоечкиот домеин (.com наместо .blogspot.com) и сега повторно сме на старото место. Но, ова нема да биде перманентна промена, во процес сум на средување на нов домеин, и за неколку дена блогот ќе го добие URL името WWW.SHYBUTSECRETLYFABULOUS.COM . Не е некоја голема промена, но се надевам дека повеќе ќе нема технички проблеми бидејќи тоа беше многу стресен период и искрено не би му го посакала тоа на никој. Следете го мојот Facebook Page за повеќе информации.
Како и да е, се враќам со нов аутфит, нешто што ми е go-to деновиве, да не речам неделиве.
Mom jeans + маичка + choker + Конверс = премногу 90ти, но го обожавам тоа! Choker-от кој го нарачав од Splash of Colors ( има уште многу други варијанти на chokers, кои да би можела сите би ги нарачала) ми е апсолутен фаворит. Интересно е како аксесоарите можат да ја издигнат комбинацијата на сосема друго ниво, посебно во летните комбинации.
Фотографии: Sara Simplified 1 comment:

  1. Super cute outfit! Love the jeans and that choker.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    ReplyDelete