Sunday, October 16, 2016

The Fall


Hello!
Two things you should know about me: 1. I love autumn, it's my favorite season & 2. I love pugs.Oh so basic, but just let me be guys! So when I was gifted a tote bag with pugs on it I almost lost it,  it's everything I've ever wanted... The chances of me having a pug in the near future are close to zero, so this is my second best. A big thank you to Angela (and all of my other fabulous friends), how talented is she?!
Photos: Sara Acevska Здраво!
Две работи кои треба да ги знаете за мене: 1. Есен ми е омилено годишно време 2. Oбожавам pugs (зошто е мопс македонскиот превод?!). Ептен бејзик, ама што да правиш.
И кога за роденден од друштво ми подарија торба со pug на неа, скокав од среќа! Некои од вас би помислиле: "Торба е, што ти е?" ама јас сум тука да ви кажам дека шансите јас да имам вистински pug се блиски до нула, затоа се радувам на се што потсетува на ова преслатко суштество. Големо благодарам до ПРЕталентираната Ангела што ги нацрта моите синови на торбичката.
Фотографии: Сара Ацевска
1 comment: