Monday, February 13, 2017

L'invernoHello!
Another Monday, another outfit post! I've been dying to style this skirt from Zaful.com (check it out HERE) ever since I received it I've been staring at it with ultimate heart eyes. It''s one of those pieces that can easily be styled for both day time with a plain white T-shirt and Converse, & night time with heels and a shirt. I'm more excited to style it for day time, so can Spring come quicker please!
I was reunited on a cold February morning with Biljana Klisarova, and we had so much fun walking around searching for cute garage doors to take photos in front of.
Hope you enjoy!
Photos: Biljana Klisarova


Здраво!
Најпрво, една мала (ама не толку мала) најава. Доколку сте активни во Инстаграм сферата тогаш сигурно имате слушнато за веб сајтот Instagraphy.net, и дечките од Instagraphy беа доволно фини да ми направат интервју кое може да го прочитате ТУКА доколку сакате да дознаете некоја плус информација за мене хаха. Исто така, ја имам честа да имам моја фотографија изложена на нивниот евент овој Четврток! За повеќе информации за настанот кликнете ТУКА. Се гледаме таму!
Океј, сега кога тоа е кажано морам да ја сменам темата кон оваа сукња од страната Zaful.com (можете да ја нарачате ТУКА). Никогаш не сум била волку воодушевена од парче облека, особено сукња хаха. Совршена е и за дневен изглед со бела маичка и старки, но и за вечерен излед со потпетици и малку повеќе накит.
Фотографии: Билјана Клисарова 


No comments:

Post a Comment