Monday, March 6, 2017

Sundown


Hello!
Happy Monday, I hope this week is a productive one for you as much as it will (hopefully) be for me. I seriously need to catch up on studying, and of course I'm just realising this now - when the weather here is gorgeous and I want to do everything but study! Anyway, the sunny weather allowes me to ditch the coats and bring out the spring jackets. And thankfully, my denim jacket from SheIn.com arrived just in time for that! I've been wearing it non-stop, I love the oversized fit it has & those patches give the jacket a lot of character. I think I'll be switching between this one and my trusty leather jacket for the whole of spring, and I'm more than okay with that.
Photos: Verica Mitreska


Здраво!
Среќен понеделник, се надевам дека оваа недела ќе е продуктивна за вас колку што ќе е (надежно) и за мене. Сериозно треба да се фатам за учење, и се разбира дека тоа го сфаќам сега - кога времето е преубаво и сакам да правам се' освен да учам! Како и да е, сончевото време ми дозволува да ги тргнам на страна сите дебели капути и да си ги извадам пролетните јакнички. И сега кога ми пристигна тексасната јакна од SheIn.com може да претпоставите кон што посегнувам секој ден. Го обожавам начинот на којшто стои, и сите различни patches и даваат на јакната повеќе карактер. Мислам дека оваа пролет изборот ќе биде помеѓу оваа и мојата верна кожена јакна, и тоа воопшто не ми смета.
Фотографии: Верица Митреска


No comments:

Post a Comment