Wednesday, April 19, 2017

Roses


Hello!
It's spring, therefore the denim jackets are out for the world to see, and my collection is getting bigger and bigger thanks to Shein.com (best place to buy denim jackets, seriously!). When I saw this one with flower embroidery I: 1.Went crazy with excitement & 2.Ordered it faster than you could say "OMG that's so cute!" Okay, enough fangirling about the jacket, I hope you all had a great Easter catching up with family. Now, back to reality, have a great week!
Photos: Angela Petrovska Здраво!
Пролет е, тоа подразбира носење на премногу тексасни јакнички до точка на размислување "Дали претерувам?". Се разбира одговорот е не, особено кога постојат страни како Shein.com што располагаат со предобри тексас јакни, секоја доволно различна од наредната за да можеш да го оправдаш фактот дека не ти требаат уште ама продолжуваш да купуваш. Овој пат се одлучив за прекјут јакна со извезени ружички на неа - совршениот спој на симпатично и модерно. Океј, доволно читавте за ова, се надевам дека празничниот одмор го поминавте со вашите фамилии во мир (колку што е можно да се има мир со сопствената фамилија хаха). Сега се враќаме во реалноста, имајте убава недела!
Фотографии: Ангела ПетровскаNo comments:

Post a Comment