Thursday, November 16, 2017

Current mood: Retro


Hello, my name is Elena and I am a TV series addict. More precisely, I am addicted to 90s TV series so I made it my mission to rewatch all of the shows I've started watching when I was little, but never actually finished. And so, one of my absolute obsessions these past few months has been the legendary That 70s Show. Between laughing at Fez & admiring Jackie's hair, I'm totally ready now to buy a pair of high-waist bell bottom jeans, but until then my mustard-colored sweater and round sunglasses will have to do! 
Do you have any 90s favorites? Let me know in the comments, I'm always on the lookout for more!Здраво, јас сум Елена и сум зависна од серии. Поточно, зависна сум гледање серии од деведесетите коишто ги имам гледано како мала, но никогаш ги немам завршено. И затоа, решив да го посветам слободното време на навраќање во минатото, и доколку сте како мене, кога гледате одредена серија во тој период таа успева да го контролира вашиот живот. На пример, моментално на репертоар ми се наоѓа That 70s Show, вистинска класика. И кога не се смеам на глупостите на Фез, размислувам дали би било ту мач да набавам едни ѕвонарки со висок струк. Но до тогаш, ретро наочари и џемперчиња во жолта боја ќе се доволни.
Фотографии: Ивица Стојков


2 comments: